Friday, November 26, 2010

Thursday, November 25, 2010

...practical oh practical...

SENIN ni start prctcl....
btoi eh? hehehe...sumpah x bkk bku ag...(tp msih tetap digunakan)
as usual, buku OT yg tebal tuh jdik alas lappy saye yg akn dibuka 24/7

housieku syg....
saye rindu awk!
gud luck 4 ur prctkl!
buat leklok....
mirasahaja>
u hav to be more indiepndnt! ak da xdek nk kejot ko pepegi...so, make sure anda bgun tepat pd msanya...no more bgun blik 10 mnit agih. ^_*. jgn wat kje last minutes...(oke, ini utk KITE)...
zatisahaja>
awk jgn blur2 taw? ti therapist mrh awk...saye xdek nk mrh blik thrpist tuh! heheheh...jgn asyik lupe jek...
pjowtsahaja> 
saye rindu totchar awk!!! kat cni xde...:( (",) awk jgn nakal2 taw? jgn ngorat en.therpist...
awk dah ad en.gitar...kreeengg....
rarasahaja>
hehe...cam bese. jgn bnyk bebel kat pt, tp, ak rndu nk dgr bebel ko...:(, bebel kat ak jap leh? hahaha...ko tuh, jgn lupe mkn...
 oke laa...that's all...ak da abes bg taklimat....

eh! ad somethng nk ckp....
sorry lau a bit lmbt, tp korng antra yg 1st ak bgtaw...
saye da x single lagi......
dy as i wish, anak mak! manje, mengada2, kuat mjok! n sume sifat2 x baek yg ak nk tuh....
doakan ak saba...ini arap2  ini btoi2 punyer...pray for me yeah!

Wednesday, November 24, 2010

gundah gulana .

blue : rara | red : me | green : izzati

menghitung hari nak pergi practical . sumpah berdebar . rasa macam err , tanaa pergi ! haha . dengan workbook yang ta muncul muncul . juga surat yang tenggelam timbul . ilmu pula rasanya masih lagi cetek di dada . urgghh .


cepat cepat lah habis penyeksaan ini . grrr .

Monday, November 15, 2010

hey soul sister - train



selalunya , bangun pagi je , ada pjowt tengah bukak laptop sambil nyanyi nyanyi . ada mira tengah textingtexting , takpun on laptop nak online FB . ada rara yang tak bangun lagi . kalau dah bangun pun , dia basuh baju , tak punn main game ke , belajar ke . ecah maintain dalam bilik online FB . bila mula pukul 2 ke 3 ke 4 ke , mula bising nak pergi makan . tengok movie samasama . gelakkan orang samasama . cerita benda merepek samasama   . buat megi samasama . golekgolek atas tilam samasama . tidur lambat samasama . haihhh .

we must admit that we do have problems before . it is literally not caused by hatred , for me it is mainly because there are too many new things that we need to acknowledge and handle and of course , lack of understandings . but now , as we grew matured and had learned more about each other , you girls are definitely the sisters that i've never had before . i love you girls to bits . i really do . may we befriends until when when . maksudnya sampai bila bila . haha :')


best of luck for practical ! 
JANGAN DATANG LAMBAT WAHAI MIRA !
JANGAN BANYAK MEMBEBEL KAT THERAPIST WAHAI RARA !
JANGAN SELALU SANGAT NAK FLASHER WAHAI PJOWT !
JANGAN NAK MANJA MANJA DENGAN THERAPIST WAHAI ECAH !

aku tau , korang mesti nak suruh aku jangan blur blur kat sana nanti kan ? pfft . iknoww and i'll try haha -.-

away from you girls ,

sumpah rindu gyla oii .
rindu our time together . 
bangun saja nampak muka korang .
ta kesah laa dah bangun ke belum masa tuh .
terkilan sedikot bila kita ta dapat habiskan penghujung sem 2 bersama .
masa rara balik , izzati dengan ecah tido .
masa aku balik pulak , macam terkocoh ganyah .
haishh .
btw ,
good luck korang untuk clinical posting nanti .
jangan bawak perangai dalam rumah ke hospital pulak . haha .

Saturday, November 13, 2010

rumah kita hampir kosong!!!

now it's only me n mirasahaja!!!
sngt sunyi oke...:(
saye mau dgr rara berleter, mau tgk pjowt wcam n mau dgr izzti nyanyi( even sumbng sket)
sumpah sgt sunyi....aaaaaaaa....i hate this feeling!
n i'm starting missing u....

Tuesday, November 9, 2010

bantahan!!!!!

woi!!!
berani kamu sebotaj ak!!
tgk la...(sik baek ak ngah bz!!!)
pas ni! 6tikan aksi2 terlarang korng!!!!
amek ko!!!!!jgn MENYESAL!!!!

yeah !! now we talk about aishah suda .

yes , aishah suda macam adibah noor bukan ? Mari kita lihat adibah noor jr. ini tidur pula !!!!
lets check it out !! ^O^

sama kann sama kann ?? 
tapi aku sebenarnya nak cakap pasal ajl semalam .  _ _" macam mana ni ? takpe lah , nanti . ~away 




sambungan

nak sambung nak sambung ! haha . kitorang tengok faizal tahir , yuna , sape lagi ? haaa . nubhan . oh ya . ramlah ram sekali . hihi . lepas tu kan , aku baru perasan . ecah sama macam adibah nor ! wah comel ! hihihi . nyanyi nyanyi , gelak gelak . seronok sangat . haha . okay dah . last night was totally a blast i shall say (:

 oh ya , perasan tak apa yang sama ?





hahahahaahhaahahahhahahahahahaha ! nanti kita practice peace macam ecah ya ! hihi .

okay dah . tata ! (:


Monday, November 8, 2010

hanyut sudaa ,





okay , malam semalam anis sama bash datang bertandang ke teratak kami .
and keadaan yang mulanya suram namun agak kecoh sebenarnye menjadi lebih kecoh dengan kedatangan dua genit itu . haha .
and kami mengenakan each other di sulami gelak ketawa yang tak terhingga . haha .
okay , lepas taa berjaya pujuk anis untuk tidur di rumah , mereka pun bersiap untuk berangkat .
tiba tiba mira kata ada AJL kat tv3 .
and , buat pertama kalinye .
kami berlima semua berkumpul di depan TV . haha .
tanpa menghiraukan tetamu yang mahu pulang itu . haha . sorry .
and cerita depan TV sumpah kelakar gyla . 
tapi , terasa malas nak sambung .
anyone ?
sila sambungkan cerita depan TV semalam ! haha .

Sunday, November 7, 2010

my 1st post!!! hahak...

saye suka belog umah kite!
hahaha...6pak comey....
ble mau ad pic yg official???
ngeee..^_^, (",)

yeah ! i got one !

ketika daku sedang bosan melayan FB, the best damn thing . tapi itu kata avril, kata aku, TIDAKthen i find this song which i heard it on radio . i lap you lah lagu ! 


here is the link
 If it's love, And we decide that it's forever, No one else could do it better . ='> 


oleh ;p . .
btw, 1st post i ever had, aku pernah ada blog, dan aku juga dah lupakannya . oh yes, english yang teruk, jgn mnjaga hati aku, bahasa MALAYU aku juga teruk . everybody told it . _ _" aku rasa sbb tu lah cikgu bm aku cari aku lepas kluar result spm XD 
oke . dah  _ _" you may love it , ENJOY THE SONG !

Saturday, November 6, 2010

second post yeah



hyehye . so , this will be the second post . haha . another two papers , and the examinations fever will end . and then we will be going for our practical , at different hospitals . terpisah lagi . haha .  so , this particular blog will be a medium for us to constantly being updated about each other . punyalah kedekut kredit kan ? haha . tapi , macam menarik apa . so , KORANG JANGAN NAK MALAS UPDATE ! aku tampa sensorang nanti . aha .

that's all for now . till then . toodles people (:

Wednesday, November 3, 2010

(:

anak anak , cepat siap , kita pegi amek gambaa .
letak dalam ini belog !