Thursday, December 30, 2010

excited untuk pulang

boleh nampak tak ? excited ny aku nak pulang ke tanah gersang puncak alam .
dapat jumpa budak2 gila HAHA
aku lama tak update ini blog ha, kerana ha, aku lupa sama itu mail . HAHA 
ya aku kembali, bersama bahasa malayu aku yg terok . no wonder lah, budak2 prac sekali dgn aku boleh tak laju dah cakap malayu skrg . HAHA kesian SORY sahabat, bukan salah aku . kan ?
kepada sahabatku semua , nanti kn kepulangan aku , aku dah GEMOK ;(
haha btw , im not prepare yet nak masuk kelas , ada sapa2 maw ganti tak ? HAHA

berhabuk siot



hihi . lagi dua minggu nak balik Puncak ! hi hi hi hi