Wednesday, March 30, 2011

vaiva assessment in medical and neurological condition



TERTEKAN .

senak otak bila dengar tajuk subject ni . yayayaa aku dah lepas vaiva . sama dgn zati sahaja . know what ? yes aku dapat jawab ! 1/5 soalan yang aku pick dengan tangan aku sendiri , nak nganga je ? hell no lahh . aku harap semua tu tak pernah berlaku sebenarnya . oh berikutnya adalah soalan yang aku dapat .

1 - list cotnab iten in sensory motor

2 - explain about assessment of cranial nerve I and VI ( aku tak tahu VI tuberapa, enam rupanya, malu aku tnya mr. jaya .

3 - explain the procedure of tinetti's assessment .

4 - explain about cotnab written test .

5 - explain about S.O.A.P notes .

senang je kann ? tapi ntah la, bila pandang muka jaya boleh plak terbang semua idea aku , so tu lahh penamatnya . satu markah untuk kehadiran . LMAO .

aku ada terdengar, ada prang yang dapat pick soalan lain bila dia tak dapat jawab . betul ke ? if yes knp aku tak dapat ? hoho tadek rezeki mungkin . malas cakap bnyak . dota lai .

adios .


Monday, March 28, 2011

kami study!!

hey,,
kami baru habis study psychiatric la. see pukul 3 der!
tapi aq xsure ape je yang masuk dalam otak nie.
harap yang lain paham bahagian aq tadi ye.. ye.. and esok juga ade vaiva neuro!
huh, xtahu la nak jawab ape esok.
kami plan nak buat "tgn pistol, angkt kening + tunjuk gigi" dapat x caranya??
nak tahu kena tengok kami buat sendiri. haha.
kalo kami xdapat jawab je, buat gaye tu.. for sure markah lebih.
kalau orang lain xdapat jawab pun dapat 1 mrkh.
ktorg kalau xdapat memang 0++ la.. haha., carik pasal tol kau.
and benda nie jugak la buat kami asyik gelak je tadi and and and untuk vaiva still xstart. pergh..hebat la korang!!!

p/s: kalau goda jaya dapat markah lebih x?! (angkat2 kening) hahahhaha

Saturday, March 26, 2011

scary


bestest !

seronoknya tengok mira dengan ecah gadoh gadoh manja . wakakaka :D

Friday, March 18, 2011

Our house?! tenat wei!!

hey...
u know what.. rumah sewa kami?? macam dah nak runtuh ok!!
kinda like lagi beberapa bulan akan mereput gitu la. macam menghalau je gaya nye.
semalam tempat pam toilet (mira,ecah,caca) patah! then, pepagi buta tu pulak shower toilet mereka juga mengalami nasib yang sama. and aq was like?? huh? ganas nye korang.
FYI, toilet aq kongsi with (zati, and pjowt). Then, petang tadi kipas! ape jadi? plup.
berasap der. hangit. pergh, brape lama rumah nie x service der??
dah la dengan atap kat dapur nie yang bocor?? apa la nasib rumah kami nie.
begini la kondisinya sekarang. xdapek den nak nolong!!
owh,mengenang nasib lagi 2 bulan nak duduk... so, sabar je la. nak repair?? duit der!!!
kalau FOC memang rela uuu... haish, tuan rumah kalau xnak service rumah xpayah mintak sewa rumah la! macam nie la melayu..bila la mind set orang melayu ni nak berubah..
macam mana la nak maju.. adoyai!!!