Monday, March 28, 2011

kami study!!

hey,,
kami baru habis study psychiatric la. see pukul 3 der!
tapi aq xsure ape je yang masuk dalam otak nie.
harap yang lain paham bahagian aq tadi ye.. ye.. and esok juga ade vaiva neuro!
huh, xtahu la nak jawab ape esok.
kami plan nak buat "tgn pistol, angkt kening + tunjuk gigi" dapat x caranya??
nak tahu kena tengok kami buat sendiri. haha.
kalo kami xdapat jawab je, buat gaye tu.. for sure markah lebih.
kalau orang lain xdapat jawab pun dapat 1 mrkh.
ktorg kalau xdapat memang 0++ la.. haha., carik pasal tol kau.
and benda nie jugak la buat kami asyik gelak je tadi and and and untuk vaiva still xstart. pergh..hebat la korang!!!

p/s: kalau goda jaya dapat markah lebih x?! (angkat2 kening) hahahhaha

No comments: