Friday, March 18, 2011

Our house?! tenat wei!!

hey...
u know what.. rumah sewa kami?? macam dah nak runtuh ok!!
kinda like lagi beberapa bulan akan mereput gitu la. macam menghalau je gaya nye.
semalam tempat pam toilet (mira,ecah,caca) patah! then, pepagi buta tu pulak shower toilet mereka juga mengalami nasib yang sama. and aq was like?? huh? ganas nye korang.
FYI, toilet aq kongsi with (zati, and pjowt). Then, petang tadi kipas! ape jadi? plup.
berasap der. hangit. pergh, brape lama rumah nie x service der??
dah la dengan atap kat dapur nie yang bocor?? apa la nasib rumah kami nie.
begini la kondisinya sekarang. xdapek den nak nolong!!
owh,mengenang nasib lagi 2 bulan nak duduk... so, sabar je la. nak repair?? duit der!!!
kalau FOC memang rela uuu... haish, tuan rumah kalau xnak service rumah xpayah mintak sewa rumah la! macam nie la melayu..bila la mind set orang melayu ni nak berubah..
macam mana la nak maju.. adoyai!!!

No comments: