Thursday, April 28, 2011

rumah ku errr..

hey2,,

terasa xsanggup nak teruskan title diatas as rumah ku syurga ku.
as zati mention earlier, kami sedang in mood cuti sem.
cuma aq tambah post zati that i will miss
zati sahaja yang blur..kikiki
and before nie aq ade mention pasal kondisi rumah kat sini. tapi now, rumah getting worst.
so, memang xpayah cerita la. orang pown xkan percaya.
+ sem depan memula ingat nak duduk kolej.
Tapi tetiba 90% yang duduk kolej kena keluar and aq was like?? daa.. rumah nie? oh, plizz. nampaknya macam kena stay. ok rumah.. kami terima seadanya.
"nada serius terpaksa".
ok, ye rumah bulan 7 kita jumpa lagi. sekian. TQ

end of Sem 4


Assalammualaikum and hello people (: Sorry for the lack of update. Satu rumah sibuk dengan assignments and also final examination before, but now, semua dah settle, boleh balik rumah! Hihi. Pjowt dan Rara dah balik dah pun, tinggal yang lain lain ni je. Huuu bosan -.-

Well, we got two weeks of holidays, tu pun kalau boleh dikira sebagai cuti lah en? haihh. Then, semua ada Clinical Practice. And here comes the cheesy part, I will surely miss you girls! Uwaa. Pjowt taklah sebab nanti jumpa gak hari hari kat Hospital Melaka en? Kekeke.

So to my girlfriends,
Mira yang pemalas,
Ecah yang suka jerit jerit,
Pjowt yang asyik asyik Ape ni? Ape ni?
dan juga Rara yang suka membebel,

rindu aku selalu please? Hohohoo. Best of luck masa practical nanti ya and come back as one piece next sem. Wakaka -_____-" Mati lah aku nak pergi Peads pulak. Habislahhhhhhhhhhhhh -.- . So till then, Toodles people (:

Monday, April 4, 2011

event

hey2..

sem depan is our last sem la derr. then, kami ade buat event! zatisahaja as pengarah, mirasahaja SU, rarasahaja biro jemputan dan pendaftaran, zansuda biro makanan and pjowtsahaja and aishahsuda biro program. So, benda ni ialah charity. as biro jemputan aq ingat nak invite someone yang popular sikit as aq mention dekat rarasahaja.blogspot.com... so, any idea?? ingat nak jemput artis2 yang lahir dari uitm jugak. mostly penyanyi la. tapi xde payment. kate cha rity kan. maybe kalau die ex uitm die bole concern la kowt. hahha

tapi berangan je la kan... and know what?/ sem depan our last sem dekat uitm. so?? nak all out dekat event nie, hope semua puas hati. rasa sedih bila nak habis dah. kejap je masa berlalu. xsangka!! punya la banyak kali nak tukar kos, but at last stay juga dekat sini. hehe

tapi... nope.. just wish event nie dapat banyak memories.... and i will miss you...lol