Thursday, April 28, 2011

end of Sem 4


Assalammualaikum and hello people (: Sorry for the lack of update. Satu rumah sibuk dengan assignments and also final examination before, but now, semua dah settle, boleh balik rumah! Hihi. Pjowt dan Rara dah balik dah pun, tinggal yang lain lain ni je. Huuu bosan -.-

Well, we got two weeks of holidays, tu pun kalau boleh dikira sebagai cuti lah en? haihh. Then, semua ada Clinical Practice. And here comes the cheesy part, I will surely miss you girls! Uwaa. Pjowt taklah sebab nanti jumpa gak hari hari kat Hospital Melaka en? Kekeke.

So to my girlfriends,
Mira yang pemalas,
Ecah yang suka jerit jerit,
Pjowt yang asyik asyik Ape ni? Ape ni?
dan juga Rara yang suka membebel,

rindu aku selalu please? Hohohoo. Best of luck masa practical nanti ya and come back as one piece next sem. Wakaka -_____-" Mati lah aku nak pergi Peads pulak. Habislahhhhhhhhhhhhh -.- . So till then, Toodles people (:

No comments: