Monday, April 4, 2011

event

hey2..

sem depan is our last sem la derr. then, kami ade buat event! zatisahaja as pengarah, mirasahaja SU, rarasahaja biro jemputan dan pendaftaran, zansuda biro makanan and pjowtsahaja and aishahsuda biro program. So, benda ni ialah charity. as biro jemputan aq ingat nak invite someone yang popular sikit as aq mention dekat rarasahaja.blogspot.com... so, any idea?? ingat nak jemput artis2 yang lahir dari uitm jugak. mostly penyanyi la. tapi xde payment. kate cha rity kan. maybe kalau die ex uitm die bole concern la kowt. hahha

tapi berangan je la kan... and know what?/ sem depan our last sem dekat uitm. so?? nak all out dekat event nie, hope semua puas hati. rasa sedih bila nak habis dah. kejap je masa berlalu. xsangka!! punya la banyak kali nak tukar kos, but at last stay juga dekat sini. hehe

tapi... nope.. just wish event nie dapat banyak memories.... and i will miss you...lol

No comments: