Tuesday, May 10, 2011

kecik besar.


Kawan kawan, jangan lupa print workbook taw? Jangan lupa ulangkaji pelajaran kita. *walau aku sendiri pun  tak revise ape ape lagi* Wkwkw. nanti lepas tujuh minggu, kita gaduh gaduh lagi yeh? Sayang korang!



love, Pjowt comel yang wangi. Haha.

Sunday, May 8, 2011

she listens like Spring and talks like June



Hai Assalammualaikum (:

Before anything, I would like to say Selamat Hari Ibu to all the mothers in this world tak kiralah baru nak jadi ibu ke, ibu angkat ke, ibu kandung ke, apa apa ibulah, kecuali Chicken Mother, Selamat Hari Ibu ye? Wkwkwk (:

So the new look of our blog , I like! Girlygirly siut. Kekeke. Dari dulu Rara ada pesan kat aku suruh ubah decorate blog ni tapi apakan daya, jari den keghas takde seni. Kang kalau den yang ubahsuai memang putih suci lah blog niii hoho -.- So to Pjowt aka blog designer, Thanks. You did a job well done. Nampak macam lagu pun dah tukar. The Grenade song, ahh  rindu :( Dah terlampau biasa hari hari bukak mata ada korang kan, lepastu makan online semua ada korang. Heh. Ada seminggu je lagi nak praktikal ni, but what I did is nothing. Baju praktikal je ada tergantung dalam almari. Seluar slack mana pergi taktau. Kasut pun tak beli lagi, kasut lama sebelah dah hilang. Ke dalam stor? Entah taktau. Kekeke. And revision? Lagilah haremmmmm. Adalah baca sikit sikit pasal approach sensory integration apa semua tu, tapi apa guna baca approach kalau condition tak master en? Aku mana ingat Condition Peads! Wah mati mati. Wish me luck people. I really really need it. These 7 weeks practical is gonna be the longest 7 weeks for me. haihh -.-

And I got a story to tell. Semalam pergi rumah makcik, and on the way back, my dad ask me to drive sebab dia penat mengantuk apa semualah. It was night. Then bila dah start enjin nak tekan minyak semua, mak tegur 'gelap je jalan, lampu kereta terbakar ke?'. Huu. Ecah! Selalu Ecah yang ingatkan kalau lampu kereta tak menyala . Nak tutup lampu kereta pun Ecah yang ingatkan. Aku rasa aku kena carik driver bila dah kerja nanti  T.T

Okay done typing, later update lagi. Toddles people (:

** nak roti goreng pakcik fasa3 -.-

Friday, May 6, 2011

Blog kami cantik!!

yea..yea...
congrats to pjowt for your effort untuk mencantikkan blog nie. sebab kalau nak harap aq...aq pown dah lupa password blog nie. hehe tapi.. ehem. ehem. macam ku pernah nampak kepala goooogrl tu kan. kat mane ekh?? hehe nvm, janji blog nie dah cantik luar, cantik dalam. cantik lagi dari meruphorians. jangan jelez ye.

nway..aq nk wish semua good luck untuk praktikal. for peads and ortho. yang ortho tu nanti usha2 la patient yang muda2. kikiki... yang peads..hep! jangan usha bapak orang plak. nanti balik puncak kita rotca lagi ekh and also planning for trip group B. if trip tu still available la.. so, jangan banyak habiskan duit ye girls. ok, till then.. daa

p/s : saya rindu kamoo semua...<3

updates yaww!

Assalamualaikum ,



Been a while since I last posted in gooooogrl. Semua sebab dah bosan dengan design lama tuh. And worst, ku tak pernah usik since last practical kot. HAHA. Mira yang suruh ku luangkan masa untuk mengubah sana sini blog ini supaya setanding dengan Meruphorians haha. jadi lepas nie boleh lah sama sama berlagak. HAHA. Ku harap korang spend some time untuk post something kat sini okay? Cause ini adalah medium untuk kita share semua benda. Rindu korang lah gilaa!

Thursday, May 5, 2011

gud luck practikal ~_~

 
15/16:05:2011
BEWARE!
IT'S JUST AROUND DA CORNER!

gud luck the sahaja's, may Allah bless u~