Sunday, May 8, 2011

she listens like Spring and talks like June



Hai Assalammualaikum (:

Before anything, I would like to say Selamat Hari Ibu to all the mothers in this world tak kiralah baru nak jadi ibu ke, ibu angkat ke, ibu kandung ke, apa apa ibulah, kecuali Chicken Mother, Selamat Hari Ibu ye? Wkwkwk (:

So the new look of our blog , I like! Girlygirly siut. Kekeke. Dari dulu Rara ada pesan kat aku suruh ubah decorate blog ni tapi apakan daya, jari den keghas takde seni. Kang kalau den yang ubahsuai memang putih suci lah blog niii hoho -.- So to Pjowt aka blog designer, Thanks. You did a job well done. Nampak macam lagu pun dah tukar. The Grenade song, ahh  rindu :( Dah terlampau biasa hari hari bukak mata ada korang kan, lepastu makan online semua ada korang. Heh. Ada seminggu je lagi nak praktikal ni, but what I did is nothing. Baju praktikal je ada tergantung dalam almari. Seluar slack mana pergi taktau. Kasut pun tak beli lagi, kasut lama sebelah dah hilang. Ke dalam stor? Entah taktau. Kekeke. And revision? Lagilah haremmmmm. Adalah baca sikit sikit pasal approach sensory integration apa semua tu, tapi apa guna baca approach kalau condition tak master en? Aku mana ingat Condition Peads! Wah mati mati. Wish me luck people. I really really need it. These 7 weeks practical is gonna be the longest 7 weeks for me. haihh -.-

And I got a story to tell. Semalam pergi rumah makcik, and on the way back, my dad ask me to drive sebab dia penat mengantuk apa semualah. It was night. Then bila dah start enjin nak tekan minyak semua, mak tegur 'gelap je jalan, lampu kereta terbakar ke?'. Huu. Ecah! Selalu Ecah yang ingatkan kalau lampu kereta tak menyala . Nak tutup lampu kereta pun Ecah yang ingatkan. Aku rasa aku kena carik driver bila dah kerja nanti  T.T

Okay done typing, later update lagi. Toddles people (:

** nak roti goreng pakcik fasa3 -.-

3 comments:

Fara Rara said...

jat.. hang jgn but naya!! nanti kat JB mati aq!! haha..owh, mulai sekrg kena ingt.. jat, lampu keta!!!!

pjowt sahaja said...

Bongok gila Izzati. Haha. Tergelak aku baca. Siod. Haha.

izzati said...

Rara : Hang pi amek insurans banyak banyak tang kepala, tang kaki, tang perut semua lah baru mai praktikal JB. wakaka. nanti kat sana kau la pulak ingat kan aku rara. Huahua

Pjowt : Aku taip penuh dengan perasaan jujur ni. Haha.