Sunday, June 12, 2011

gooooogrl ker?!

hey hey you you...

wah. lama dah xbukak gooooorl. kesian tengok blog nie dah berhabuk. asyik hapdate blog sendiri je. so, lepas nie still bole panggil gooooorl ker? bole ker? bole ker?. tapi grl semua dah x tinggal serumah. sangat xbez. dah la sem depan last sem kami di puncak. bila duduk kolej sangat susah nak keluar. limit pukul 11 malam. so macam mana nak rotca? ce cakap?! ce cakap?! mahu nye aq rasuah pak guard tu kang.

jadual group B

Monday : 8:30 - 10:20 OT intervention in Medical and Neuro condition
: 11:30 - 13:20 Ergonomics
Tuesday : 8:30 - 10:20 PTY317
: 10:30 - 13:20 OT Med Neuro Lab
Wednesday : 2 :30 - 4: 20 OT Ergo Lab

class untuk sem nie dah xbanyak. paling untung group A la. class isnn and selasa je. macam lepas tu bole balik then minggu depan datang balik la. damn! sangat xaci woo. jelez2. group B sampai rabu. and paling xbez group C and D sebab class sampai khamis and 1 hari 1 class je except isnn. kesian woo. sebab apa? sebab 2 subjek kita dengan mr. jaya. 1.med and neuro ix and 2.ergonomics. so, class hari isnn lepas habis jaya, ngadap jaya lagi. 4 jam?? wo, azab tu!!

tapi,kire bila xbanyak class so, banyak la masa free yang bole menjuruskan untuk penghabisan duit2 ptptn kan. haha seronok! bapak aq memang suka anak die menghabiskan duit pown!!

No comments: