Saturday, June 25, 2011

I climb the mountain and I turn around

Ohai people (:

Here, I greet all of you with my retarded-nak-mampus face.


Do you feel welcome now? Hihihihihihii. 

There's only a week more left, TAK SABARNYA! haih. Last week we've doned our case presentation phase which was, ehem, entahlah. Taktau aku nak kata apa lagi. We've done our best, Usaha dah Tawakal pun dah, sekarang kerja diorang nak bagi markah kat kitorang. Bagi tinggi2 please? Kekekeke -___-" So kerana tertekan, we decided to go search for makanan. Yelah, orang kata Terapi terbaik untuk tekanan ialah makanan, Ye dak? So we head off to JayaJusco sebelah Tesco tu haa, because I was craving for Pizza, dengan harapan nak makan dengan hati yang tenang. Sekali masuk je bahagian depan haa amek kau dia tulis " Parking Full". Mak aii, masuk dalam je memang betul full dengan manusia macam2 ada. It was a bizarre moment, sebab apa? Sebab masa tu Hari Jumaat kot, lunch hour pulak tuu, memang impossible lah nak seramai tu pergi lunch dekat JJ en? Sekali dapat parking (nasib baik kereta aku comel, selit je mana2 kekeke), masuk entrance dia haa amek kau, "JJ Card  Day" rupanya. Sanggup lah pulak dorang nak amek cuti semata2 nak shopping. Well done well done. So as you all can guess, memang sesak dalam JJ. Malas nak serabut, kitorang jalan cepat2 nak carik Pizza Hut, but the problem is, We DONT know where the hell is the Pizza Hut . HOHOHOO. Excellent betul -___-". Jadi dengan berani nya dah dipaksanya, aku tebalkan muka tanya Pak Guard. Pak Guard pulak, pun tanya salesman situ, memang bagus lah. Hahaha. So blablabla sampai Pizza, we got a place and take time nak order. Nak dapat menu lambat, nak tunggu dapat air pun lambat, dapat makanan lagilah, SUPER LAMBAT! So conclusion nye disini, Jumaat lepas merupakan satu hari penuh tekanan buat aku. Terima kasih.

Tomorrow, hari bertemu dengan Lecturer dan lecturer yang terpilih ialah Puan Rosilah. Yeay! Yeay!
Hoho 
Ho
.
.
.

Dem.

Semoga esok berlalu dengan pantas dan jayanya. Amin.

p/s iloveyou: Imiss you, girls. For real.

No comments: