Saturday, September 29, 2012

Ily Imy. All of you :')

Have you ever wanted to cry because you know things will never be the same?
I am.
 Pernah dengar ayat dekat atas tu? That time masa nak makan kfc. HAHA. 
Itu masa stay kolej je:)

Ingat dulu?
Waktu-waktu kita lapar, nak dinner, nak jimat. Kita makan char kuey teow tak pun Roti goreng. Murah yet sedap. Aumm :')
Masa-masa kita lapar tengah malam, nak supper. Kita pergi mamak. Kalau kaya? Pergi Mekdi HAHA.

Ingat dulu?
Waktu-waktu boring, stress. We managed pergi karaoke. 
Masa-masa lapang, lagi tambah boring. Kita pergi tgk wayang. And itu bila kaya lah. HAHA.

And now?
 Aku sesorang dekat rumah, bila lapar? Aku makan sorang-sorang.
Bila boring? I tried to karaoke sorang-sorang. 
Bila lagi stress? I tried to watch movies sorang-sorang. 

 Things will never be the same arent they?
I miss you all. Why there's so much to say, but so hard to tell?
You know me, very well indeed.
All those things we had done together, all those f crazy things.
We cried and laughed together because of some random things.
I wish we could turn back time :'(


Thursday, September 27, 2012

Rindu?


Haruslahh....

Rindu...Ble nk dgr Mirasahaja ckp 5min ble kejut dy bgun tdo~pas2, 5min lg...smpailah ak ckp lg 5min nk kul 830pg.
Rindu...Ble nk tgk Rarasahaja bebel2 smbil msak air (garu2kutu kepala) *the rest bolley byang kan? dgn rambur jeba lagi.
Rindu...Ble nk dgr Pjowt rengek2 mntk msak itu ini. Sambil buat aksi lucah. *Rindu jgak nk melucah bersama2...
Rindu...Ble nk tgk Izati buat muke blur smbil ckp "Ecah tipu..."
Rindu...Ble nk tgk Zansuda buat aksi chihuahua..


Mungkin ak jarang nk kol2 nk sms2 korang sume, Tapi Rindu itu still ado oke? Ingat Ati ak keras sgt ke?
Heyy!!! I still hav that 'Hati Tissue" oke? Cume I mls mau tunjuk2 aje.
Msing2 sudah "agak" punya tanggungjwb masing2...llps2 ni pon kita akn jdi mkin busy, harapanye jgn lah lupe2.

 Ihate to 

Tuesday, September 18, 2012

sister's bond


Assalammualaikum. Dah lama blog ni ditinggalkan. Kesian. Jadi hari ini, saya nak tulis sesuatu. Hiyah! 

Basically, we've all finished our diploma year. Yeay! Alhamdulillah. Skrg tunggu masa nak grad je. Dan masing-masing pulang ke kampung halaman masing2. Which is jauh ye, JAUH dari satu sama lain. It feels awkward going through life without you guys, because basically, you girls are my LIFE at the campus. No joke :'( Not that my life here sucks, really I am fine alhamdulillah. Just that, I miss growing up with you guys. We've known each other fr almost 3 years now kn? We met each other on special occasion I know. Baru je jumpa haritu masa MPG kan? But apalah sangat jumpa sekali sekala. I miss how we'll have the heart to heart talk beramai-ramai. Hearing each other's opinion. Dengar masalah masing-masing. I miss the time when Ecah masak and we'll prepare the pinggan mangkuk and stuffs. Nak list benda-benda yang aku rindu, memang tak cukup sehari even seminggu tulis blog pun takkan habis. Aceceh. Well, I am praying hard to Allah swt, semoga sister's bond kita akan kekal insyaAllah, eternally. I love you girls. I miss all of you. Badly :'( 

well, ada masa update lah so that I feel connected to you girls. Ok? Bye *wipe tears*