Tuesday, September 18, 2012

sister's bond


Assalammualaikum. Dah lama blog ni ditinggalkan. Kesian. Jadi hari ini, saya nak tulis sesuatu. Hiyah! 

Basically, we've all finished our diploma year. Yeay! Alhamdulillah. Skrg tunggu masa nak grad je. Dan masing-masing pulang ke kampung halaman masing2. Which is jauh ye, JAUH dari satu sama lain. It feels awkward going through life without you guys, because basically, you girls are my LIFE at the campus. No joke :'( Not that my life here sucks, really I am fine alhamdulillah. Just that, I miss growing up with you guys. We've known each other fr almost 3 years now kn? We met each other on special occasion I know. Baru je jumpa haritu masa MPG kan? But apalah sangat jumpa sekali sekala. I miss how we'll have the heart to heart talk beramai-ramai. Hearing each other's opinion. Dengar masalah masing-masing. I miss the time when Ecah masak and we'll prepare the pinggan mangkuk and stuffs. Nak list benda-benda yang aku rindu, memang tak cukup sehari even seminggu tulis blog pun takkan habis. Aceceh. Well, I am praying hard to Allah swt, semoga sister's bond kita akan kekal insyaAllah, eternally. I love you girls. I miss all of you. Badly :'( 

well, ada masa update lah so that I feel connected to you girls. Ok? Bye *wipe tears*

3 comments:

Unknown said...

POWER POWER POWER GEGURL!

zOeY zAu YaH said...

bestlah dh nak grad :)

aishah suda said...

Alhamdulillah. Jenuh jgak mau nunggu ni.