Friday, October 12, 2012

Our Journey

Haii gooogrl.. 

Lama xbekarya di blog membuatkan aq lost words. Mesti korang suka, so aq x akan banyak berkata-kata?
So, kehadiran aq disini bukanlah nak cakap yang aq rindu korang. oh tidak sama sekali. tidak. tidak? Cuma, semalam aq bukak balik blog aq and baca post2 lama tentang journey kita di puncak.

Aq nampak KITA. yes kita and guys yang mengelar mereka meruphoria (bajet name tu hotss)
Aq nampak saat kegemilangan kita, saat freedom and happiness.
Macam kita ni student tourism walau hakikatnya kita helath science. (kos yang biasenya menampakkan seorang student yang skema).

Bila malam2 macam nie selalu kita semua xtidur lagi. Mesti ade je benda yang kita buat.
Main game? City ville hantar permit ? sims sosial ade pakwe bole ehem2.
Tengok movie? dload sampai bising line stremyx slow or mintak dekat joey.
On9? wajib untuk semua. bergayut?  ehemm.. webcam? ehem..   siapalah tu..
Then mulala masing2 bising LAPAR!!
Bila masing2 kehabisan meggi mulala sumbat dalam bobo ramai2 then pegi makan. Rotca, Mcd or Roti goreng. Ade jugak pegi mcd semata-mata nak beli ice cream?
xsangka ade vitamin A, iodin and zat besi rupanya.
Aq jugak nampak yang kita nie cam freak. Thanks untuk aiman yang sebelum ni merelakan DSLR die dipenuhi dengan gambar2 kita. Lepas melepak mana2 mesti excited cari pendrive or hard disk nak transfer gambar.Tapi sekarang semua dah maju. Ramai dah ade DSLR. yahuuu~

Gambar dekat bawah ni lengkap 6 orang. Nombor genap so xada siapa yang jadi leader. Itu yang mebuatkan kita sangat boleh bertolak ansur.Xkisah kalo kita ber2 dengan sesiapa pun kita still boleh have fun and i loike muah~

Mereka ni semua super woman. trust me!
Mess with me ? deal with them !


kan... Fire fire ... kame hame hong ...
(pjowt and ecah baru level 1, so masih guna pistol)

Tapi hakikatnya, aq teringat bila tengok promotion secret recipe.
Then aq terfikir... Kita selalu makan sama kan.
Kadang2 bila order makan dekat Farah or Cikgu mesti ade yang sama menu.
Sampai sanggup tukar sebab takut dapat nasi yg bezanya cuma tambah ayam / daging ?
Tapi citarasa kek kita semua lain2 kan.
Aq suka Marble cheese ..
Mira suka Classic cheese ...
Zati suka New york Cheese ..
Pjowt suka Cheese choc ...
Ecah suka blubery /  blackforest? hehe konfius di situ.
Zan suka .... coklat kot...

Well, ayat dekat atas tadi aq tipu. ye ye aq rindu life kita di puncak............
Duduk di rumah sebagai penganggur umpama tahanan perang yang terkandas di kubu sendiri.
Dijajah oleh tembikai, cerek, cj7 n hagemaru... 911 help!

kan aq cakap xpanjang... muahahahhah!!!
and thanks untuk msu aq yg xde dirumah, so aq boleh rembat berukband die n on9 24/7. just for today.

4 comments:

@PjowtOsem said...

babik lagik RINDU lagik! Huwaaaaaaa :'(

izzati.s said...

Kita selalu order nasi goreng kerabu sama-sama kan? Kikiki

rarasahaja said...

lepas habis puncak.. aq xpernah pergi kedai order nasi kerabu.. serius xpernah dah.. teringin sangat~ nnt kita pegi puncak nak??

izzati.s said...

Boleh aja dong. 17 ni masa nk amek Jubah rehearsal bagai tu semua turun aaaaaa. Come on, nk hidupkn kenangan kembali. Ceceh