Friday, October 19, 2012

Tak boleh tidur part1

Assalammualaikum.
Its already midnight. No. Already 4 am dah pun, but I cant sleep. Thinking that maybe by writing up here in this blog might help me to doze off. We'll see. Ehem. 

This few days, dah macam musim tengkujuh. Its raining cats and dogs days and night. Nak pergi kerja pun, drive pun selalu mesti dalam hujan lebat. Mayn, was it scary? Fuh. Mira, baru aku faham knp kau takut nak mampus bwk kereta dlm hujan dulu. Kahkah. Hm. I dont know about other states, was it same as here in Melaka? Also raining?  

Tahu tak tadi siang aku mengamuk? Tapi aku mengamuk sorang-sorang lah. Takde org tgk pun. Bengang nau fail hilang. I searched all over the room tapi tak ada. I searched kt ruang tamu dpn belakang pun semua takde. Dlm fail tu ada laporan plus kertas2 assessment aktiviti apa semua. Mana tak marah. Plus aku nak pergi homevisit anak bos, dlm tu ada kertas aktiviti untuk dia. Luckily aku ni pandai, aku dah print gambar Spongebob nk bagi dia warna. Tapi kan, rupanya aku tertinggal fail aku kt rumah dia. Kahkahkahkahkah. Tkyah susah2 maki aku, aku dah puas maki diri sendiri. Wey aku makin careless la siot. Aku rasa aku kena kahwin. Eh. Kihkih. 

Ah dah mengantuk. Yeah. No need a lot of effort pun nak tidur kali ni. Dulu aku siap kena senam joging setempat bagai dlm bilik nk bagi mengantuk. Nsb baik aku sorg or else.... Well goodnight people. Terima kasih kerana membaca post yang nan harom tkde motip buat korang nk mencarut maki aku dengan nada nada cinta. Eh. Hehe. See you later alligator.

p/s : memekak punya cicak

No comments: