Thursday, November 29, 2012

Entri pasal tahun yang dulu

3 years ago, 
baru jejak kaki dekat 'universiti', how cool is that sound? HAHA. 
Thou im not among those very intelligent genius people pun, but still im very grateful by the chance that Allah gave me.

And meeting you guys, 
were the most precious gift that i had ever had.

3years ago,
we seems like some stupid kids chatting and arguing bout things that dont really important pun. Kan? Masa tu umur pun belum cecah angka dua puluhan. Kedengaran muda, rasa muda. HAHA

Sedar tak sedar 3 tahun tu dah lama berlari-lari tinggalkan kita rupanya. 
Masa yang berlari pantas tu rupanya banyak mengajar kita.  (pehh bm mira sekarang taknak kalah)Dari kita merangkak sampai kita megah berdiri terima segulung diploma. (and it was not in roll) HAHA.

So here it is. Alhamdulillah untuk kita semua. Dan semoga cabaran yang akan datang dapat kita harungi bersama walau jauh di mata. 


Bahasa aku mungkin macam haramm, and my english are like shit. There are too much grammatical error. Tapi aku kerahkan juga otak aku yang comel supaya jari jemari aku yang seperti pianist ini dapat menari-nari meluahkan isi hati yang tersirat. 
Hamekkao.




4 comments:

izzati.s said...

Jadi point utamanya? HAHAHAHAHAHAHA

mira sahaja said...

aku pun tak tahu. jangan tanya. hahaha

Meruphoria said...

TAHNIAH PARA2 GADIS SEKALIAN HUHU _SALAM ADIK2 MANIS DARI ABG2 MERUPHORIA :p

Meruphoria said...
This comment has been removed by the author.